epihahadotcom

gambar hiasan 0

Empat Punca/Penyebab Masalah dalam Pejabat

Assalamualaikum, kebetulan post ni aku tulis pada bulan puasa, jadi aku ucapkan selamat berpuasa la ye pada semua, entry kali ni aku terpanggil/dipanggil/panggil/diangkat/diterima/diam/ untuk menulis pasal masalah-masalah biasa/normal yang selalu berlaku walau diamana pejabat/ofis/kantor yang...

IMG_4594 0

Aku Insan Berdosa

Kadang2 bila aku duduk dan berfikir sejenak mengenangkan hari2 yang lalu… Banyak perkara yang aku lalui dengan membuat kemungkaran,. Layakkah aku berkawan dengan orang yang baik ? Layakkah aku mengharapkan penerimaan aku didalam masyarakat?...

blogger-image-239237685 2

Sayangi Ibu Selagi Masih Ada

Assalamualaikum, Dah lama pula tak menulis kat sini, Hari nih, 20 julai 2015 bersamaan 04 syawal 1436, aku sekali lagi diuji oleh Allah, ibu yang tersayang kembali ke Rahmatullah…  Alhamdulillah, Tuhan telah permudahkan segala-galanya...

blogger-image-1621274831 0

Awal Ashaari kemalangan (Gambar Terbaru)?

Sumber the rakyat post Kecoh mendengar berita mengatakan awal ashaari dan sahabatnya terbabit didalam kemalangan berhampiran kawasan rehat ayer keroh,  Semoga dalam awal dan sahabat didalam keadaan selamat hendaknya,  Kepada sesiapa yang boleh update...

cropped-Timeline.jpg 0

Banjir habis.. Cerita baru mula…

Assalamualaikum Bismillah… Nak jadikan cerita, baru2 ni malaysia dilanda banjir besar terutama di kawasan pantai timur.. Kisah berlaku dah lama… Tapi baru rasa nak menulis… Maklumlah… Letih kemas rumah pun x ilang lagi …...

blogger-image-1370520994 1

Muka Hensem Selepas Buat Bekam Kecantikan!

Assalamialaikum….  Kehadapan semua…  Hampir 15 tahun aku tinggal blog ni krik2 sorang diri… Dan ari nih aku datang dengan satu cerita  Cerita bermula sekarang…  Pada hari isnin 15 haribulan x silap aku… Aku terbaca...

%255BUNSET%255D 1

Tidak Setuju dengan Tahap Gaji Guru?

Assalamualaikum dah selamat pagi,, Uwargrrrhhh isu baru panas dan masih berpanjangan, haha Ramai pulak dengki dengan cikgu kali nih, ye lah.. Gaji cikgu asyik naik je kan… Gaji yang private memang haram x naik2...